香港大學站 港大生必去打卡餐廳Crazy!Cheers!Cheese!($78)黐線芝士黐住芝士治Premium Wagyu Cheese Burger和牛芝士漢堡包配薯條($135)呢間餐廳細細間,經常都見到有人喺店外排隊,起碼等三個字至半個鐘先入到座,皆因佢呢個必需打卡嘅紅菜頭芝士三文治。的確幾好食,麵包脆,芝士多,除咗流出嚟嘅芝士,麵包入面仲佈滿芝士,食落每一啖都一定有芝士,啱哂芝士控啊!至於漢堡包就一般,冇話特別出色,散散地,和牛都少少Juicy嘅,都係層芝士正啲,令整個包好食咗。我同朋友冇試到Milkshake,因為我地唔好甜而且覺得有啲貴,想試嘅話,焦糖杏仁碎比利士酒好似幾受歡迎,可以試下。餐廳環境幾潮,但係座位窄,有啲枱好細,直頭將凳當枱用(如圖),坐得唔舒服,加上成日有人喺出面排隊,唔食得耐,唔適合小聚。
香港大學站 港大生必去打卡餐廳

Crazy!Cheers!Cheese!($78)

Premium Wagyu Cheese Burger
和牛芝士漢堡包配薯條($135)

2019-08-28