2024-09-15 478 瀏覽
好耐冇去旺角lu,行行下見到牛丼家,之前聽朋友講好正😂我地叫左兩個餐~- 牛魔王飯 青菜套餐 自家制嘅冰紅茶🥩個和牛漢堡扒即叫即煎,又暖又脆皮,入面仲要鬼咁juicy😋個汁淨係用鼻聞呢就酸酸甜甜,落咗啲飯撈埋一齊之後個柚子味就好出,好香!成碗飯真係色香味俱全,好值得食🩵真心好味!🍋自家制嘅冰紅茶,本身就係低糖,啱晒唔鍾意太甜嘅我- 咖喱雞扒飯 公魚仔套餐 白桃汁🐓雞扒每件都脆皮,同啖啖肉!皮脆肉嫩,份量好足😋咖喱汁好香,帶有微微辣嘅,不過食唔到辣嘅我都完全食到👍🏽🐟公魚仔,有啲似多春魚嘅外貌,而外脆肉軟,啖啖魚肉,完全冇油膩嘅味,冇腥味🩵值得一試!🍑白桃汁本身以為會好甜好假😂點知一飲完唔係個回事,依度杯白桃汁好好味,係好清香嘅白桃味,真心有啲意外😂冇後悔叫左黎試!仲有啊!1. 牛丼家係有學生証優惠㗎!就算畢左業拎張舊既都可以去用㗎!大家有嘅記得要帶啊🩵🩵2. 依度嘅服務好好,每個店員都好有禮貌👍🏽

- 牛魔王飯
青菜套餐
自家制嘅冰紅茶

🍋自家制嘅冰紅茶,本身就係低糖,啱晒唔鍾意太甜嘅我

- 咖喱雞扒飯
公魚仔套餐