2024-04-10 330 瀏覽
糸旺角見到間台式飯團🍙好多人排隊,橫掂好耐冇食過,等我入去試吓先🤭我地食左:👉🏻✨新宿燒汁牛扒飯團✨用料超實在😍除左幾塊厚身嘅燒汁牛扒🥩入面仲有生菜🥬榨菜、肉鬆同油炸鬼添,加上少少沙律醬,口感豐富,最特別嘅係飯團用既系軟糯又好咬口嘅紫糯米💜唔單止口感更好,仲健康啲添💪🏻✨金沙鹹蛋飯團✨同樣用料十足,只係改為以鹹蛋黃做主角,金黃金黃咁💛好靚,鹹蛋黃粒帶顆粒感同鹹香味,令飯團🍙無論喺口感定係味道👅方面都更有層次🤤✨燒仙草奶茶✨燒仙草好滑捋捋,加入去香濃幼滑既奶茶度,真係滑到-個點🤣✨黑糖珍珠奶茶✨珍珠煙煙韌韌好有咬口,奶茶亦有好香嘅茶味🧋黑糖雖然好香濃但稍甜左少少,但配埋飯團🍙就啱啱好😍啲飯團🍙咁大份,當一餐都夠晒😚重點係大份同用料十足,大推👍🏻🍙阿杏飯團 旺角彌敦道585號富時中心地下3號舖

我地食左:👉🏻

✨新宿燒汁牛扒飯團✨

✨金沙鹹蛋飯團✨

✨燒仙草奶茶✨

燒仙草好滑捋捋,加入去香濃幼滑既奶茶度,真係滑到-個點🤣

✨黑糖珍珠奶茶✨

🍙阿杏飯團