2019-05-04
Moreish & Malt 正門入係餐廳,側門入係酒吧,呢到有Happy Hour,果然係一個地方,兩種享受。好耐冇見嘅朋友,今日相約喺呢到傾下計,relax下嘛。我見隔離檯揀肉眼扒,本身都想試,但朋友唔太喜好牛同羊,所以今次我地order左豬鞍。餐前會有好鬆軟嘅麵包配黑醋橄欖油。煙薰意大利風乾肉卡邦尼意粉 $98 好creamy,意粉有口感,配埋煙肉,cheese味濃。黑松露沙律薯條 $58 又一邪惡之選,好多黑松露醬配上熱辣辣嘅薯條。 風味炸雞翼 (水牛城辣汁) $78 今次我地揀buffalo wings,唔揀柚子蜜糖汁,醬汁都幾辣。燒日本活性水飼有骨豬鞍 $228 厚厚嘅豬鞍,唔好以為好韌,食落肉質幾juicy。美食當前,點都要飲番杯mocktails同Wine放鬆下。
美食當前,點都要飲番杯mocktails同Wine放鬆下。