當日同朋友慶祝生日 三人前往餐廳用餐 選擇了258蚊的套餐 入場時已向員工展示身份證證明 如是者食物質素ok嘅 樓面員工態度都冇問題 但之後出去埋單嘅時候 我就因為冇拎信用卡 用咗支付寶畀錢 出咗單之後發覺冇計算到88折優惠 隨即同收銀員講 收銀嗰個話 我唔知喎 員工冇比我睇 我唔會知你係生日....咁我話都唔緊要 退左張單再黎過,佢話唔識...畀現金先有得退...,咁我話我舖頭都有嗰部機我識我教你點退....佢話唔得㗎喎...“我冇可能畀你教㗎嘛....”嗰個態度 完全係唔想做 hea住玩 串到死 火都黎 爭啲就想大庭廣眾噴佢一面屁,你起碼同我講句唔好意思 下次計番又好 咩都好,你咁嘅服務態度 我一定盡我所能講比人聽你咁樣既做法。個100幾蚊 我冇所謂 但係個種服務態度 我食800幾蚊野 仲要比你西口西面 純粹間舖頭入面淨係個收銀有問題 但係都令到我唔想再幫襯 一定要講比更多人知。
2023-11-21
慶祝紀念