2007-08-22
小肥:尋日因為工事, 同2位潮男去o左尖沙咀, 順便做埋自由神, 週圍window shopping 下先返工, 行到食lunch 時間, 由於潮男C超喜愛triple o's, 所以我地就o黎o左食啦. 我之前都冇真正食過, 淨係大肥食咁我又chi少少, 今次終於要獨力應付呢個超級大餐啦~由於我唔食牛, 所以冇得選擇, 唯有叫個chicken burger meal, 跟餐有1杯氣水&1杯薯條, 我地洗o左潮男K去買, 跟住等o左都差唔多成十分鐘, 先有得食, 呢個fast food 一D都唔fast lo! 終於有得食, 個飽好鬆軟, 好好味, 唔會似麥記o個D咁壓扁晒, 配料好足, 同成個飽都好juicy, 雖然多汁, 但唔會覺得食o左成口油咁, 美中不足係件雞都幾乾幾鞋. 個飽真係好巨型, 其本上食到一半都好攰, 因為要個口張得好大先放得入個口. 未食完個飽已經好飽啦! 但都忍唔住要消滅埋杯薯條! 薯條係我o既至愛, 係從薯仔一條條切出o黎, 連皮tim! 但就可能佢比我冷落得太耐, 唔夠熱同唔夠脆, 但邊叫飽邊食咁就比我清埋埋啦.另外, 佢地有供應其他醬汁, 例如有蜜糖味芥辣
另外, 佢地有供應其他醬汁, 例如有蜜糖味芥辣, 我見2位潮男都幾欣賞, 用o左o黎點薯條, 而我就都係鐘情於茄汁.
不得不提佢地都有送貨服務, 但只限每間分店上面D buildings, 同埋重要係早上11.30前先有呢個服務, 我真係懷疑有冇人會咁早食呢?