2021-08-07
2021.08.06Happy Friday 先來TST THE ONE 開餐再Shopping 🛍因為訓到十一點幾,所以都係想第一餐輕食為主!呢間餐廳係附手電梯既隔離,裝修以開放式木紋為主,令人感到舒適!餐廳以售賣飲品為主,有多款咖啡☕️/茶🍵/梳打🍹/啤酒🍻任君選擇💁🏻♀️不過今次我同友人就揀左榛子鮮奶咖啡$38同焦糖鮮奶咖啡$38,因為只係另外加$18就有得打印相片係杯咖啡上面!我揀左一張貓主子既相,而友人就揀左自己既相!見到自己杯咖啡有自己寵物既樣感覺真係好可愛😻而友人個樣打印左上去更加變得似男神呀😂味道我就比較喜歡榛子鮮奶咖啡比較甜易入口,而焦糖鮮奶咖啡相反較苦澀,但咖啡都是很滑!餐廳另有蛋糕🍰同吐司🍞供應,我地揀左一咸一甜分別係黑松露油芝士吐司$45,棉花糖吐司$48!上碟熱辣辣,味道口感都一流😋👍🏻不過食棉花糖就要有心理準備會有長長糖絲!下次再黎要試下嘆茶🫖因為見到隔離枱個茶壺好靚呀🤣
下次再黎要試下嘆茶🫖因為見到隔離枱個茶壺好靚呀🤣