2022-07-20
【🥤Strawberry Lover 】($48)~~~📍評分:8/10~~~⏩ 今次係我第一次去西九😹,天氣咁熱真係一定要飲返杯凍野消消暑❄️!見到海旁隔離呢間既飲品好似好吸引👀,就買左杯佢新推出既 Sea Side Soda 系列😝!~~~拎去海旁打個卡都幾靚📸,杯底有好多士多啤梨果肉同果籽,記得撈勻先飲啊‼️咁就啖啖都飲到,口感max😛!仲要真係有幾塊 Strawberry 喺入面🍓,飲完可以食埋佢👅!成杯soda既莓果味好重😋,酸酸甜甜,配埋梳打汽水,絕對係解暑之選💦!~~~✅ 我覺得黎西九幾值得試下呢間啊👍🏻,近黃昏開始多d人排隊🌤,建議可以早少少黎就少好多人🤪!~~~~~~~~~【 🍪燕麥提子乾曲奇 】($28)~~~📍評分:9.5/10~~~⏩ 飲完杯野行左陣,想食d甜品😜,就又返左黎呢間俾佢既cookie吸引左🤣!見到烘焙櫃入面手掌咁大塊既曲奇✋🏻,好難唔買黎試下啫‼️~~~拎上手都feel到好有份量😹,真係超大塊,仲要連入面都一樣好足料😝!一咬落去真係crack crack聲,餅乾真係烤得超脆口啊👅!做到外脆內軟,曲奇入面勁多燕麥🤩,口感好夠煙韌有嚼勁😚!加埋又有好多提子乾
📍評分:8/10
~~~
【 🍪燕麥提子乾曲奇 】($28)
📍評分:9.5/10
~~~
拎上手都feel到好有份量😹,真係超大塊,仲要連入面都一樣好足料😝!一咬落去真係crack crack聲,餅乾真係烤得超脆口啊👅!做到外脆內軟,曲奇入面勁多燕麥🤩,口感好夠煙韌有嚼勁😚!加埋又有好多提子乾🫘,甜甜地好好食啊🥰!
~~~
✅ 成塊曲奇餅乾真係好有驚喜💖,係我食過最好食既cookie👍🏻!估唔到呢間餐廳飲得又食得,真係幾推薦😎!
Strawberry Lover
燕麥提子乾曲奇