2025-05-14 26 瀏覽
今日路過旺角,聽朋友大力推薦話有間店舖嘅奶昔好飲到不得了,仲有窩夫同其他飲品,一於去飲下!✨呢間店主打創新窩夫三文治系列,選擇多樣,其中金莎朱古力榛子醬窩夫真係一試愛上!我本身已經係金莎迷,呢款窩夫當然係必選!朱古力香濃,榛子醬同窩夫夾到絕一絕,甜度岩岩好,食落唔會膩,口感超級豐富!🍫🥞至於意大利開心果醬奶昔加開心果碎,更係驚喜滿滿!面層鋪滿開心果碎,一啖入口已經充滿濃郁堅果香,奶昔奶香濃郁,口感順滑,入口即化,仲帶少少咸香,層次感十足。義大利開心果醬果然真材實料,每一口都感受到濃厚開心果風味,好!實!在!🥤💚呢間店無論係甜品定飲品,質素都超高,絕對值得推介俾鍾意奶昔同窩夫嘅朋友,有機會一定要去試試!😋👍