Abbraccio

2024-02-15 113 瀏覽
農曆新年就到,一想起接住幾天都只可以食傳統新年食品,就想約朋友新年放假前,食餐西餐飲飲酒🍻一到達餐廳,就發覺現場環境幾舒服又夠Chill,我和朋友特登選了露台旁邊的座位,可以望到雲咸街,和朋友飲酒食好嘢至正😌我地點了Pizza Contadina $218、意粉Salmone e Panna $218、前菜Piovra $228🥰Pizza Contadina 🍕所有Pizza都是即點即烤,用料一點都唔孤寒,有大量的雞胸肉、忌廉、和我至愛的車打芝士😍,估唔到喺香港都可以食到正宗的意大利Pizza👍🏻Salmone e Panna 🍝以忌廉和白酒做配搭,再配上煙燻三文魚👍🏻,通粉食落口感唔會太硬或者軟,忌廉配上三文魚,口感順滑😋同朋友一齊當然要叫杯飲,我們叫了Hollywood、Bubble Gum🍷🍹

Pizza Contadina 🍕

Salmone e Panna 🍝