呢間位於屯門既 -忠仔麵- 一向都非常有名的😆 而家除左良景總店 御海灣都開左分店啦🤩 餐廳復古格調主題 裝修大部份以90年代初為主 去到見到好多細個曾經玩過既玩具同傢俱😆 瞬間帶你回到過去甘🫣雖然餐廳主打港式車仔麵🇭🇰🍜 但menu上有多款不同既小食 涼拌 飲品等等😌 最重要系 呢到真系大件夾抵食🫡 員工話俾我知 佢地老闆既宗旨系一定要食得飽啲客😂 所以我食既時候 感覺麵既份量好似市面上加左底甘多🫣自選兩餸麵 $39 + $2揀左豬紅同韭菜餃 配米粉🍜 另外 雙倍惹味甜辣汁(+$2)🌶️ 豬紅非常入味 而韭菜餃足料又大粒👍🏻 而甜辣汁 甜味辣味鹹味好balance 辣味令甜味降低左 而鹹味又突顯到甜味😊自選兩餸麵 $44 +$2 + $2揀左牛筋腩 滷水豬腸同豬紅 配台灣Q彈麵(+$2) 🍜 加上自製沙嗲醬(+$2)🥜 牛筋腩腍中帶爽 牛味夠濃 而滷水豬腸滷水味好夠 軟而不韌👍🏻 台灣Q彈麵軟糯又有嚼勁 仲好彈牙tim😬 沙嗲醬更有特別風味🤪港式五寶 $50五寶有豬皮 魚蛋 蘿蔔 魷魚 牛栢葉 配上咖哩汁🍛 豬皮Q彈勁道 魚蛋結實又富陳皮甘香 蘿蔔鮮甜無渣 魷魚有嚼勁 牛柏葉口感爽脆😋

自選兩餸麵 $39 + $2

自選兩餸麵 $44 +$2 + $2