2012-12-17 32 瀏覽
與朋友準新娘子共進晚餐, 即時收到紅炸彈, 哈哈哈~ 希望你幸福快樂就好了, 預左呢一筆巨款要比呢~星期4 晚 7點多, 人不多, 入內可以即時入座, 真係好!叫左2道菜, 1個係burger with fries, 1個係carbonara pasta兩道菜都好好味!但係burger連埋的fries好似淋左少少, 而且顏色看上去, 一點都不像炸過burger忘了叫chef 幫我地切埋, 所以我地要自己慢慢分件分2, 當中有一只太陽旦, 好難分呢! (因為會漏黃呢)burger beef唔實的的, 好juicy, 好好味! 包都係烘過, 燶燶地先好味!而那個pasta都係好creamy, 入口即漿住左!另有2塊招牌面包, 都係烘過, 一絲絲的包, 令人非常滿足!最後原想吃一口甜點, 但是價錢令人卻步, 為何價錢與正餐差不多呢?終於, 我地決定另找地方再戰甜胃!

兩道菜都好好味!

而那個pasta都係好creamy, 入口即漿住左!

終於, 我地決定另找地方再戰甜胃!
2012-12-13