好多時同朋友去旺角食dinner都會揀放題,貪佢一個價錢多野食揀,大家鍾意叫咩就叫咩,但係越食得多就越覺得間間放題係樓下sale你上去就講到自己好抵食又好好食咁,但係上到去就咩都唔同晒,服務唔係真係好又唔係多野食,但係呢間真心覺得好正,3個人每人都唔使$200,超多野食揀,仲要好多都好好食,刺身算幾新鮮,鐵板牛舌厚度適中,唔會好薄,3個人叫完再叫食左4份,我兩個fd都唔食辣,我仲仲諗緊叫唔叫冬蔭功湯好,但係好彩個湯好細份,而且佢係香味而唔係得個辣味,我個fd都慢慢試飲都好幾啖,自己都飲得晒,炸個啲野食真係即叫即炸,飲品任你自己攞超多選擇,坐得又舒服,有大量卡位,中間啲8人梳化可能會分2張枱坐,不過佢地設計超細心中間會落左簾,自己一圍會有返自己私人空間,可能今日唔多人所以無特別趕我地枱,旺角區黎計$200位俾到呢啲服務同食物質素我地3個都食得好滿意,大家都一致覺得食過旺角區咁多間呢間算係數一數二最滿意,會想再約朋友翻食既一間~
2018-05-01