一直都對花甲粉有種情意結,咁啱今日入到嚟元朗,心心念念想試呢間元朗花甲粉🙂‍↕️ 由於第一次食嘅關係,就算平時譚仔食開三小辣,都只敢叫BB辣同埋BB麻🤣 聽講佢地花甲粉都幾大碗下,所以我就無加其他配料🙂‍↕️打算專心一意食花甲😻😻花甲大大隻,幾鮮甜咁,而且啲花甲套吐沙吐得唔錯,真心做得唔錯🙂‍↕️ 粉絲又索哂味,啱哂我🫶🏻🫶🏻 而且芫荽、蔥、炸蒜都係自助加嘅,好似我咁樣鍾意重青嘅人可以自己落爆🤣🤣 而且怕熱氣又想明目嘅我仲叫咗樽佢地自家製嘅菊花茶🙂‍↕️ 算係少甜🙂‍↕️ 幾好飲又健康另外值得一讚嘅係,餐廳仲會提供酒精濕紙巾喺每張枱上面,令大家可以安心食用🫶🏻 學生仲會有85折優惠🙂‍↕️真係好幸福,之後有機會入元朗一定會再嚟食!

2025-01-12