2019-05-13
連我呢個食肉獸都覺得滿足既素食‼️朋友揀得好啊~-⭐️原個南瓜盅大麥飯呢個係入面有忌廉既洋薏米大麥🤔呢個真係超級大同濟 我地3個人係食唔哂😂但個口感唔係我鍾意個種 因為一啖要咬好耐😂係咁𡁻係咁𡁻🐪但個味係ok👍🏿-⭐️日式野菜天婦羅冷烏冬呢個超級推介‼️‼️‼️‼️就係圖2 影得好差🤣🤣一堆紫菜山 淋上日式芥末汁 撈勻佢🤪超好食~但個塊天婦羅就不了 呢個紫菜烏冬 我可以自己食兩份🤤🤤🤤🤤-⭐️燒烤醬純素雞槌超好味~~~雖然無肉 得腐皮 但真心好食‼️似平時飲茶煎腐皮卷個種口感 但係走肉版 哈哈-⭐️酥脆百頁豆腐好味好味~~~外脆內軟❤️-⭐️蜜瓜牛乳刨冰個樣好靚~打卡一流 加上呢幾日香港真係好熱‼️‼️‼️要食下冰 降溫~有驚喜既係 食食下 入面有番石榴醬?🤣🤣-整體呢間餐廳係唔錯 除左個南瓜飯之外 所有野都想再encore😍😍😍😍yummy‼️
⭐️原個南瓜盅大麥飯
⭐️日式野菜天婦羅冷烏冬