2024-04-17
🍦🍦嚟開西九一定要食番杯雪糕先啦🍦除咗樓上food court一間小店食開之外,呢一間都幫襯過無數次🤣原因係夠平夠大球之外就係有好多間分店,超級之方便😆不過依家執下執下已經好少分店,有時真係好想食一球球雪糕真係少之又少,小店雪糕店又唔係到到都搵到🥲.🌟Scone —— $14 荔枝🎈荔枝味道幾清新頗有驚喜喔 ~ 味道唔會話死甜同好假,食下一淡又一淡😛🌟Cup ——— $28 咖啡味 & 豆腐 🎈以前細個超鍾意食超市有賣既杯裝豆腐雪糕😛不過依家已經無咗嚕 嗰味道同佢好似的 淡淡的豆腐香同咖啡味幾夾😏大家又唔會搶咗對方陣味🤣至於咖啡味 ~本人極愛的🫶🏽不會太濃太苦 但又帶到咖啡既香味仲有陣牛奶味添🤪不過男朋友就話好似咖啡拖肥糖既味🥶不過我就覺得無拖肥糖咁甜😆
🌟Scone —— $14 荔枝🎈
🌟Cup ——— $28 咖啡味 & 豆腐 🎈