.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍤 P͓̽o͓̽p͓̽u͓̽l͓̽a͓̽r͓̽ ͓̽T͓̽e͓̽m͓̽p͓̽u͓̽r͓̽a͓̽ ͓̽S͓̽p͓̽e͓̽c͓̽i͓̽a͓̽l͓̽t͓̽i͓̽e͓̽s͓̽ ͓̽f͓̽r͓̽o͓̽m͓̽ ͓̽K͓̽a͓̽n͓̽s͓̽a͓̽i͓̽ @ 🌟 天ぷらまきの《👽食神大媽食天婦羅》.⠀💁‍♀️ 圖片展示美食為:⠀Lobster & Vegetables Tempura Platter HKD 188Tendon & Soba Set HKD 78Grilled Eel Donburi with Tempura Platter & Udon HKD 98Okinawa Shallot Tempura HKD 38Pineapple Soda HKD 38Okinawa Lime Soda HKD 38.👽 大媽開心有朋友仔介紹黎食呢一間來自關西嘅過江龍餐廳,主打食天婦羅,用上自家特製炸漿即叫即炸,一定要同大家介紹吓!.🦞 店員介紹時令推介嘅特選菜式係「龍蝦野菜天婦羅盛含」,當然要試下啦!有原隻龍蝦,配上茄子、新鮮蔬菜,超滿足呀!.🍤 揀左人氣推介「雜錦天丼蕎麥麵定食」,性價比超高!雜錦天丼裡面有:虎蝦、雞胸、法國邊豆、茄子同南瓜,仲要配埋蕎麥麵,真係超豐富!.🐟 另外仲叫左「浦燒鰻魚丼配雜
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
.⠀
💁‍♀️ 圖片展示美食為:⠀
Tendon & Soba Set HKD 78
Pineapple Soda HKD 38
Okinawa Lime Soda HKD 38

Tendon & Soba Set

🐟 另外仲叫左「浦燒鰻魚丼配雜錦天婦羅定食」,鰻魚燒得鮮嫩多汁,再配埋雜錦天婦羅,有虎蝦、魷魚、雞胸、茄子同南瓜,仲配烏冬,好多樣化!

🧅 時令推介仲有「沖繩蔥頭天婦羅」,夠特別,一定要試。蔥頭炸得香脆,口感好過癮,仲要夠健康!

Okinawa Shallot Tempura

🍹 呢度嘢飲配埋天婦羅一齊食好好味,好鍾意「沖繩四季柑梳打」同「菠蘿梳打」。兩隻都好清爽,有柑橘同菠蘿嘅酸甜味道,喝落去好開胃又消濟。

Pineapple Soda & Okinawa Lime Soda

😝 真係好難得有主打天婦羅嘅過江龍,仲要定價好合理,難怪生意超好,有機會一定要試下呀!

📍 旺角旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場3樓352號舖
☎️ +(852)2887-0838
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️