.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍚 𝙶𝚛𝚒𝚕𝚕𝚎𝚍 𝙼𝚎𝚊𝚝 𝚁𝚒𝚌𝚎 𝙱𝚘𝚠𝚕𝚜 𝚏𝚛𝚘𝚖 𝙹𝚊𝚙𝚊𝚗 @ 🌟 東京チカラめし《👽食神大媽食午餐》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:Grilled Eel Rice HKD 58Curry Rice with Fried Pork Chop HKD 60Spicy Beef Kimchi Set HKD 78.👽 大媽閒來經常同朋友仔一齊黎呢間日本過江龍丼飯餐廳吹水食飯,如果想坐卡位,記得一定要避開繁忙時間呀!佢除左丼飯,仲有好多款價錢好超值嘅定食,我哋一人嗌一款,齊齊SHARE交換食。.🐟 第一份叫左「鰻魚丼」,鰻魚超肥大,好厚身,夾起嘅時候甚至乎比個碗仲長,配埋飯食好好味。.🍛 另一份呢,就揀咗「咖喱吉列豬扒飯」,因為佢個咖喱汁真係好正。日本咖喱好驚佢太甜,但係呢度係濃郁但唔甜。個豬扒薄薄地脆脆地,唔會覺得好鞋口。.🥘 仲有呢,就係叫咗呢款「旨辛燒牛肉定食」。超級多牛肉,一個人根本食唔晒。燒得剛剛好,呢個價錢算好嫩,同埋個汁醬好好味,少少辣,底層有超級多椰菜同埋洋蔥。定食仲有配埋味噌湯同沙律,有新鮮蔬菜配埋酸甜醬汁,清
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
Grilled Eel Rice HKD 58
Spicy Beef Kimchi Set HKD 78

Grilled Eel Rice

🥘 仲有呢,就係叫咗呢款「旨辛燒牛肉定食」。超級多牛肉,一個人根本食唔晒。燒得剛剛好,呢個價錢算好嫩,同埋個汁醬好好味,少少辣,底層有超級多椰菜同埋洋蔥。定食仲有配埋味噌湯同沙律,有新鮮蔬菜配埋酸甜醬汁,清下油膩。

Spicy Beef Kimchi Set

😋 鋪面雖然唔算太大,但係非常整潔,食物份量足,價錢抵,正過市面上其他快餐好多。

📍 旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G8號舖
📲 +(852)2802-3303