.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍔 港式牛丼飯天花板 @ 🌟 牛丼家 🌟.💁‍♀️ 圖中展示美食為:芝士雙重魔王堡 HKD 58白桃汁 + HKD 8牛肉拼雞扒飯 HKD 53魚手指 & 冰紅茶套餐 + HKD 18.👽 呢間被稱為香港人嘅牛肉飯專門店,開左咁耐一直未去過。老實講去之前真係估唔到呢間嘢係好味嘅,不過食完真係驚喜。.🍔 佢最新出品係漢堡包,試咗「芝士雙重魔王堡」,一啖咬落去邪惡,漢堡扒係好彈牙,仲要唔覺得好油,然後個漢堡包本身係超級香同軟熟,仲要熱辣辣!加HKD 8有得飲白桃汁啱啱好平衡油膩。.🍱 主打牛肉飯一定要試下,貪心試下雙拼。「牛肉拼雞扒飯」,特濃和牛係嫩嘅,雞扒煎得香口,個汁我覺得可以提升少少。.🐟 可以加錢轉優惠套餐,配個魚手指同冰紅茶。魚手指炸到金黃脆口可惜無沙律醬,冰紅茶大杯,轉套餐性價比高。.😌 去完的確覺得驚喜,尤其係個漢堡包,明明係主力做牛肉飯,竟然個漢堡包係超級好味,絕對值得試下。.📍 旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

📍 旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
15 分鐘 (堂食)
芝士雙重魔王堡
牛肉拼雞扒飯