芝樂坊餐廳

The Cheesecake Factory
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍰 Pineapple Upside-Down Cheesecake HKD82 @ 🌟 The Cheesecake Factory Hong Kong《👽食神大媽食甜品》⠀.⠀👽 大媽個人而言,覺得呢件只推出左一個月嘅新口味,系餐廳雲雲眾多口味之中最好味嘅一款!🤩 拿,除非你本身討厭菠蘿,否則,你就算唔覺得佢最好味,但我都有信心妳會覺得佢系名列前茅之選。😎⠀.⠀🍍 幾乎家家戶戶都食過嘅Pineapple Upside-Down Cake,起呢度,直接變成Pineapple Upside-Down Cheesecake 🤣 平時兩層牛油蛋糕包住菠蘿就算,呢件?中間全層系菠蘿芝士蛋糕!菠蘿完美和諧地將芝士嘅膩帶走,同埋菠蘿絕對無藥水味❗️重點中嘅重點❗️佢兩層buttercake系濕潤架!唔系乾曾曾咬落有碎跌落黎嗰種!.👹 呢個耶邪惡指數繼續爆燈,但大媽一於奉行越邪惡越快樂原則,已經食第三次啦 😬✌️⠀.📍 尖沙咀廣東道25號海港城港威商場地下G102號鋪⠀☎️ +(852)2791-6628.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
.⠀
.⠀

📍 尖沙咀廣東道25號海港城港威商場地下G102號鋪⠀
☎️ +(852)2791-6628
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
10 分鐘 (堂食)
$82 (宵夜)