2018-08-08
唔係講笑,呢間野真係好好味😋👍🏻又到食神八妹仔生日,佢揀左呢間慶祝生日其實睇個名就覺得好得意,地點來講又易搵,我呢個路痴都準時到達😁裝潢已經贏哂,坐得寛闊,環境又舒服,尢其個廁所🤣🤣我好鍾意個裝飾,去左三次🤣回正題,一坐底就送上一碗面包,我同食神一號都覺得個包略嫌硬左小小又唔熱,不過好彩有碟牛油將佢加番分另外個蠔,我地叫左半打,每人食兩隻試下,果然係好creamy 又夠新鮮,又鮮甜,我呢個醬汁怪,好like個𠒇綠白色汁,簡直一百分,唯一晤好嘅係佢地開到D蠔小小小爛爛地🙈不過我唔like 個蝶疑似甜酸醬,本人覺得唔襯然後個生牛肉又係好得,不過我覺得如果可以再切細粒D更佳👍🏻海鮮鍋絕對一定要食,個湯係精華D海鮮又新鮮,不過個蝦嘅肉爽度仍然不及海記,但個鮮味又絕不比下去架個牛,五成熟好有牛味,一🔪落去已經覺得同出面有D分別,不過一分錢 一分貨,因為我覺得呢碟牛係比較貴而最後我要推介係個香蕉雪糕甜品,雪糕以為放一邊,但佢係個香蕉蛋糕入面,你咬一啖會發現有雪糕仲有D一粒粒好似碎冰嘅物體,好好咬口👍🏻👍🏻好好食吖PS:好彩食神一號訂位有折,如果唔係冇咁平😆
又到食神八妹仔生日,佢揀左呢間慶祝生日
然後個生牛肉又係好得,不過我覺得如果可以再切細粒D更佳👍🏻
海鮮鍋絕對一定要食,個湯係精華
PS:好彩食神一號訂位有折,如果唔係冇咁平😆