我記得我幾年前去食過,食完都覺得ok的,那時還不是任食的。今次有朋友叫,我記得印象不差,所以就去食了,去到見到係任食,都無所謂啦!諗住一心試下,橫掂之前都唔差。上樓上坐,環境比較黑,首先上了碟東菇鮑魚,之後再上咗個翅,但個成個都係軒嚟我係咁二係咗2條翅仔就無食,但侍應見到我地無食,個樣好奇怪咁。再上咗個刺身,個刺身正常。終於上雞煲,我地一行4人,其實平時4人基本都食一隻雞,佢個煲細唔緊要,連個量都細,每人幾舊無晒,我地問點解咁細,可唔可以俾多啲,侍應姐姐話你地仲要食其他嘢架嘛,就掉頭走了!但其實我想講,我一心係嚟食雞煲架,而且打邊爐係自己點,我地食幾多寫幾多,無關係。打邊爐材料無咩特別,不過任食嚟講,菜嘅種類算少,道地檸檬茶變咗碧泉檸檬茶,脆肉鯇唔脆⋯⋯而最令我唔滿意嘅地方,就係嗰度嘅侍應,叫佢幫我地幾個影張相,佢答我佢唔得閑幫我地影相,但見佢之後係企埋一邊吹水,同埋成個場得4台客,忙得咁緊要都可以講句轉頭先,成晚最好禮貌係個啤酒小姐,佢只係幫忙侍應工作,我們係沒有叫啤酒咁嘅服務態度,咁嘅質素,咁嘅價錢,唔會有下次
我記得我幾年前去食過,食完都覺得ok的,那時還不是任食的。
咁嘅服務態度,咁嘅質素,咁嘅價錢,唔會有下次
2018-02-05