2023-03-06 73 瀏覽
上網見呢間cafe D野食唔錯 價錢又ok 又黎試吓!🌟烤西班牙豬肋骨配薯條豬肋骨肉質非常好!呢個一定要讚 因為出面有好多都整到好鞋而且呢個豬肋骨好入味 點埋燒烤醬仲正!🌟西班牙海鮮飯以調配過嘅洋蔥茄汁為主 酸酸甜甜好開胃飯的口感適中 入面仲有魚塊🐟青口🐚蝦等海鮮🌟吃吧招牌拼盤(入面有煙三文魚珍珠洋蔥,米通蝦芒果莎莎,松露毛豆,松盒芝士,煙燻芝士,火腿蜜瓜,黑魚籽糖心蛋) 造型有仙氣(笑)煙霧離漫吖!一打開 睇到每件食物都好精緻 😍講到味道 不得不提煙三文魚珍珠洋蔥同米通蝦芒果莎莎!呢2款自家製嘅小食無論口感同味道 都好有層次 好有特式 打卡必點📸呢度其實仲有好多唔同選擇嘅酒可惜我哋食完飯仲有活動去我酒量又差😂 所都係飲住特飲先啦🌟荔枝角鳥龍茶清香荔枝味道 零糖溫熱 養生之選 🌟焦糖蜂蜜奶昔滿滿爆谷造型好吸引 差D唔記得相機食先就偷食左爆谷 呢杯野焦糖味好香 而且好香濃愛偏香甜味道必點💓我自己就超鍾意🌟曲奇朱古力奶昔器皿同造型一讚!入面好有朱古力冰沙嘅感覺 可以用匙羹食 比起先前嘅蜂蜜奶昔 偏淡少少 奶味亦較輕如果想飲奶昔 又怕heavy 可以選擇佢🍫
上網見呢間cafe D野食唔錯
價錢又ok 又黎試吓!

🌟烤西班牙豬肋骨配薯條
豬肋骨肉質非常好!呢個一定要讚
因為出面有好多都整到好鞋
而且呢個豬肋骨好入味 點埋燒烤醬仲正!

🌟西班牙海鮮飯
以調配過嘅洋蔥茄汁為主 酸酸甜甜好開胃
飯的口感適中 入面仲有魚塊🐟青口🐚蝦等海鮮

🌟吃吧招牌拼盤
一打開 睇到每件食物都好精緻 😍
講到味道 不得不提煙三文魚珍珠洋蔥同米通蝦芒果莎莎!
呢2款自家製嘅小食無論口感同味道

清香荔枝味道 零糖溫熱 養生之選

🌟焦糖蜂蜜奶昔
愛偏香甜味道必點💓我自己就超鍾意

🌟曲奇朱古力奶昔
器皿同造型一讚!
入面好有朱古力冰沙嘅感覺 可以用匙羹食
比起先前嘅蜂蜜奶昔 偏淡少少 奶味亦較輕