2019-12-27
牆身全部都係文宣,店外仲有可樂同水任拎,良心小店一定要大大力支持,食物好味之餘價錢又非常經濟!台式肉鬆蛋捲餅 ($25)捲餅既外層係類似咖哩薄餅,即叫即烤,食呢類一定要熱辣辣先會好食,老闆就深明呢個道理,咸咸地,甜甜地,有驚喜,完全無令我失望,肉鬆口感鬆化,夾住熱辣辣既鬆脆香口ge蛋餅,真係好好味!風味鹽酥雞 ($26)鹽酥雞即叫即炸,炸到金黃色恰到好處,非常酥脆,雞肉仲好嫩滑,香脆可口,食完一粒接一粒,價錢又相宜,絕對係必食之選!惹味蔥油拌麵 ($25)淨係賣相都已經流晒口水令人期待,粗麵條比較爽彈有口感,味道同醬油屬淡,但蔥油味好香,唔會太油膩,最緊要係個價錢真係非常抵食!懷舊肉燥飯配排骨 ($29)食台灣野我都一定會先揀肉燥飯,肉燥飯可以話係一間台灣店ge靈魂,肉燥飯飯質屬比較軟淋,肉燥雖少但撈起飯上黎剛剛好,更可以任配一個主食,我揀左排骨,排骨屬比較乾身,但配上有肉汁既肉燥飯,味道的確唔錯!
台式肉鬆蛋捲餅 ($25)
風味鹽酥雞 ($26)
惹味蔥油拌麵 ($25)
懷舊肉燥飯配排骨 ($29)