2022-07-09
前老細就黎生日,佢話想食清淡d ,搵搵下見到呢間主打健康日式料理既餐廳似乎不錯,book左星期五幾爆場,但好彩都安排到窗口位,望住維園景好開揚!食物方面當然老細發板,叫左小食魷魚乾、牛油帶子、蒸蠔、A5和牛、喜之次一夜干、蝦同番薯天婦羅、最後仲來個甜品⋯ 聽落都好飽 😂😂😂 我想講真係出乎意料咁好食,尤其係個和牛雖然有點貴但真係入口即溶一食難忘,下次來都應該會叫。仲有喜之次我見枱枱都有叫,我都覺得係必點既菜式。再要講下個蒸蠔,雖然味道非常好,但係成日蒸煮過程有d 雞手鴨腳,希望佢地訓練多d 會做好d 😅 雖然係咁,值得一讚係呢度service 超好,超有禮貌以為自己真係去左日本 👍🏻 另外要提係呢度d sake 好抵,對比retail price 可能只係貴少少⋯可惜今晚老細話唔飲酒,下次同朋友黎先飲盡佢 😎