2022-08-17 1834 瀏覽
呢個遊樂場哥哥由細玩到大,而家帶埋妹妹一齊玩真係好開心!中間放置咗一座木製大樹🌳仲有一架大車車🚗打卡一流!新裝修後劃分咗幾個新遊戲區,有化妝區、小超市、0-24m幼兒區、滑梯區、沙池區等~空間好闊落玩得舒服!影咗好多相慢慢睇👉🏻👉🏻講真嚟親子餐廳唔會期望啲嘢食🙈不過嚟大樹先生就一定會期待🤤因為食物質素越嚟越高質好食!全新菜單款式選擇仲多咗,有健康養生藜麥飯、日式烏冬、東南亞風味燉飯、西式扒餐等等⋯仲有小朋友必點嘅兒童餐🍱造型吸引又好食😋‼️推介美食👉🏻點咗個#粟米南瓜忌廉汁紐繩粉 比妹妹,見佢食唔停口!試咗一啖真係好正,粟米汁好香,紐繩粉有口感又唔痴牙🤩配 #瑞士汁小雞腿 🍗細細隻肉嫩好入味,哥哥就點咗個#蕃茄高湯牛肉燴飯 配和風茄汁肉丸 ~味道唔會好鹹好啱小朋友食,餐湯係蘑菇忌廉湯哥哥話好好飲,仲有新鮮水果真係好豐富!🍉🍍爸爸就點咗 #安格斯肉眼牛扒配燒肉汁 ,平時好嘴刁㗎佢都話唔錯😂 我就最鍾意 #黑松露薯條 夠晒香口呀~一路有幫襯開見住佢嘅餐飲真係越嚟越有水準呀👍🏻😋

‼️推介美食👉🏻