【環境】 裝修格局令人感覺放鬆,坐得舒服,不會趕人。【食物】1. Sharing snack platter 多人又喜歡脆口味道的話  可以一試;  個人不太喜歡熱氣野,  但同桌家人覺得好味。2. Spaghetti and meat balls 麵條軟硬適中,蕃茄味不會太酸,肉波爽口有肉味。唯配料簡單 味道單一, 沒有驚喜。 3. Pan-seared whole sea bass fillet 魚柳肥美多汁,啖啖肉而且有鮮味, 喜歡食魚得人值得一試。 汁濃郁配上其他海鮮味道相容。4. Seafood paella 🥘 豐富海鮮, 醬汁美味, 夠飽肚, 可多人share. 之前食過一次, 飯太多水,似湯飯,今次飯粒水份適中,可能是即叫即整,唯等待時間較耐。5. Drink冰涼很refresh, 不會太甜,有清新的果香,熱啦啦的夏天時岩飲!【價錢】埋單 $994/4位, 食到好飽。
【環境】
裝修格局令人感覺放鬆,坐得舒服,不會趕人。

【食物】
1. Sharing snack platter

Sharing  Snake  Platter

2. Spaghetti and meat balls

Spaghetti  and  meat  balls

魚柳肥美多汁,啖啖肉

4. Seafood paella 🥘

豐富海鮮, 醬汁美味, 夠飽肚, 可多人share.

Sea food  paella

5. Drink

Tropical  Punch

【價錢】
埋單 $994/4位, 食到好飽。

Spaghetti  and  meat  balls
Sea food  paella