今日晚上去左pop corn行街諗住睇下附近有咩食,上openrice見到有outback就諗住去鋸塊扒食下黑糖包🤤9點入座時reception姐姐有提到9點半last order 10點離座,我覺得都ok la揀好食乜之後叫左個侍應幫手落單,初頭覺得佢唔寫紙仔全部用腦記好厲害,話晒沙律湯牛扒成熟醬汁配菜連飲品都幾多野記,但可惜最後都係落錯order黎錯頭盤......見在場得番幾枱客,我同朋友都盡快食完枱面上既野。食到七七八八我見離收舖時間仲有10分鐘,諗住慢慢食埋少少薯條同配菜,點知場內燈光突然被調至最光,我望一望手錶當時係21:53......作為飲食業一份子我都明白比人阻收工係咩感受,但未夠鐘就爆燈趕客既招數唔應該會出現係呢個品牌既餐廳😓如果唔係食物質素ok我諗唔會再有下次機會幫襯😓
如果唔係食物質素ok我諗唔會再有下次機會幫襯😓
2020-10-02
$350 (宵夜)
慶祝紀念
生日