話說琴日同友達去食飯,朋友問我有咩好推介,我就諗起嘉樂坊8樓川婆婆專門食四川野既新店鋪。 急不及待打電話book 位7點半2位。店員友善confirm booking。到當時去到準時準候7點半搵到booking number 準時入座 完全唔使等。一入到去坐,座位闊落職員態度nicenice,環境舒適坐左坐咗一陣已經有職員過嚟招待我哋效率非常之高,簡湯底嘅時候有勁多款式簡,因為朋友鐘意食hot spicy,呢我叫咗個重慶麻辣鍋食物款式又多有打邊爐,磯燒,有酸菜魚樣樣都咁好食最緊要係食物外貌姐好靚,食物又衛生同埋啲杯杯碟碟都好乾淨令到人哋食得好舒服同埋傾計都好relax.最有心思既係飲野果隻玻璃杯既經燈光折射下隻杯邊呈現金色而杯身就呈現彩虹馬既顏色,真係幾特別啦 真係有返咁上下細心既人先留意到。不過當時職員靜係講係馬既顏色 ,唔知隻野叫my little pony 🦄🦄 呢方面要進修下啦。anyway 店鋪裝修令人好impressive 👍🏻👍🏻👍🏻好啦咁講到食個方面呢我自己最鍾意你既係蝦滑或同埋呢個四川蘇肉,啊跟住仲有一個嘅磯燒元貝加埋清酒簡直好食到上曬天堂😃如果我下次再嚟嘅話一定會食

如果我下次再嚟嘅話一定會食大辣嘅火鍋總之呢間野一定要食完再食食完再食食完再食完