2019-02-19
原本諗住一班同事66人開開心心包呢個場一晚食宵夜春茗加慶祝生日,點知換來一肚氣,這間店很差很差、服務極差,火鍋店居然成個場沒有冷氣,淨係開幾把無力嘅風扇,熱到頭暈加成身出晒汗,焗到成個地下出晒水,禮貌地問一問其中一位女店員可否將把風扇放近啲?真係太熱了⋯⋯這個不知所謂的女店員好似想殺人咁話「我已經想除衫劈炮即刻走,唔好再叫我整風扇,我唔會整風扇,要風扇你自己問經理 ,我唔會理,再叫我拎風扇我會鬧人」你個場完全冇冷氣仲要鬧人😡😡😡⋯⋯不過今日係幫我慶祝生日我唔想發火,所以冇同佢嘈只係向負責人投訴,而最後我哋都係自己人整幾把風扇吹正啲就算。而一早講好預訂的6條象拔蚌刺身完全沒有出現過,店經理聲稱漏咗冇落單,即係冇得食,咁理應扣番錢,海鮮還算過得去但其他刺身同牛肉全部貨不對辦,這情況當然要投訴,幾經理論負責人才應承每個人頭費減至$300🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬而先前話鬧人的女店員最後仲要不停用粗口辱罵我地🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬後記:就以上事件,負責人已於第二日親身向我們道歉及將有關員工解僱,期望日後可以有所改善。
這間店很差很差、服務極差,
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
而先前話鬧人的女店員最後仲要不停用粗口辱罵我地