2020-09-09
好耐冇去韓燒啦,呢日同媽咪去左韓牛韓式燒烤,好鐘意呢類任食韓燒,想食幾多就幾多,除左肉之外仲有好種類既食物!呢間韓燒係創興廣場1樓,上一層就係啦,好方便地方都幾大,就算係2-4人台都好寬落,張台都可以放到好多野食首先肉類方面,推介牛肉,醃得好入味!肥牛d雪花都幾靚,望落又好新鮮,燒一陣就熟,餓既燒肥牛先就最好,五花腩都好靚,薄切相對快熟,燒耐少少就可以脆邊,可以試下唔同口感平少好少見任食韓燒提供咁多款炸物,推介炸雞翼同薯餅,炸雞翼層炸衣唔算好厚,咬落去仲啖啖肉汁,一d都唔乾爭爭,薯餅就好香薯味,忍唔住食左2件呢到仲有好多熟食,韓式粉絲同豬腳薑都好入味!呢到竟然刺身都有,我本身唔好刺身,試左2件三文魚,食落冇咩異味,感覺都幾新鮮甜品種類勁多,除左杯裝雪糕仲有軟雪糕,可以自己加鐘意既topping!仲有好少見既朱古力噴泉同綿花糖機,好吸引,生果都唔少,仲有豆腐花同各種中式糖水飲品方面,除左平時紙杯罐裝仲有水蜜桃同自家製豆漿,豆漿必試!好香豆味,好好飲
呢間韓燒係創興廣場1樓,上一層就係啦,好方便
呢到仲有好多熟食,韓式粉絲同豬腳薑都好入味!