2018-11-19
香港實在太多日式放題餐廳,但要做到食物有水準,卻是不多,今日這間餐廳沒有令我失望,值得推薦比大家!環境:裝修華麗,而且有很多裝飾,自助區食物亦放得十分整齊,最重要感覺好清潔衛生。餐廳充滿卡座,私隱度高,二人枱都算闊,可以放好多食物。服務:上菜速度極快,亦沒有漏單,值得一讚!食物:華麗的刺身船:用上乾冰天鵝裝飾,單睇外表,已經可以打卡呃like! 刺身新鮮,種類多。壽司:壽司種類都很多,質素高,而且飯的份量比例相對較少,無咁飽肚,可以食多幾件~ good! 熟食:種類太多,炒餸,天婦羅,燒物,拉麵,蟹粥等應有盡有!個人推介牛柳粒,肉質鮮嫩!餐飲:唔好以為得這個櫃,仲有清酒,梅酒,任可飲品都有,而且不用額外加錢,無限添飲,正!甜品:甜品都有幾個櫃可揀,個人鍾意白桃布丁同佢地自已做的牛奶雪糕,非常好食!食左咁多好野,又係時候減肥啦~
環境:
服務:
上菜速度極快,亦沒有漏單,值得一讚!
食物:
華麗的刺身船:
壽司:
熟食:
餐飲:
甜品:
食左咁多好野,又係時候減肥啦~