見介紹呢間分店多啲嘢食,吸引我係片皮鴨😍訂枱時段得5:45同8:45,朋友訂咗8:45,等到好餓好餓😆不過進食時間十分足夠。一座低佢就放個爐同一大盤機燒物,我已話唔想要,自己燒咁煩,但又唔知係咪價錢包,海鮮燒無油水一定唔好食!結果大扇貝同鮑魚燒好耐乾咗都整唔甩出黎食,超浪費兼嘥時間,可能我唔識燒啦😤我tick完食物侍應就叫我比單佢,但估唔到立即又黎一大個兜盛少許魚生😱痴線架,跟本已無位擺😡建議去食嘅一係唔要機燒,一係食完先叫其他,或只叫一兩款小物,攪到我地要不停係咁食。你話佢工作效率高咩,又唔係,廚房出嘅燒物一直無出過😖廚師都唔想燒何況我呢因太太太迫無心情時間影相😑我無食蟹,因無位放下慢食,見人地嘅蟹都唔係迷你,都有點肉架。海鮮粥,花膠,好多熱煲。。。無福消受,我太細食了😢最後主菜片皮鴨10點先有,啲人早十幾分鐘已排隊等,我最想食呢個唯有都排😞幸好無失望,每位分到嘅分量都不少,可包到兩三塊架,鴨肉都幾香,係個皮未夠油香,但都好味😋除咗片皮鴨好食,燒羊架好香同雞翼好脆😋😋有hageendaze雪糕同韓國雪條,飽到都食唔到。我個燒物再order等到11點都未黎,太眼瞓所以無等走人。

因太太太迫無心情時間影相😑

有hageendaze雪糕同韓國雪條,飽到都食唔到。

我個燒物再order等到11點都未黎,太眼瞓所以無等走人。
2017-10-19