餐廳: 牛一香港仔魚蛋粉專門店
資訊:

上幾次堂食過只是一般,環境狹窄,未至於好乾淨,但一定唔係整潔企理。只不過2200時過後,大埔得返呢間越南嘢。所以今日(2023-5-27)去幫襯,起初落單外賣,個收錢阿姐呼喝唔好嘈佢,因為佢要落單,等佢搞掂,語氣不太好咁落左我張單。佢服務態度差到一個極點,外賣已多收兩蚊,叫佢加啲汁又話收錢,問佢平時堂食都係咁加又唔使收錢,之後個阿姨知衰但無認錯,又話加汁上去唔同另外俾,仲罵返人轉頭無話加汁上去。所以我即刻退錢走,以後永不幫襯。唔好食又要受氣,大家唔好再幫襯,除非你犯賤,喜歡俾人罵!如果個阿姐唔係老闆,真心建議該店老闆炒走個阿姐,相信生意會更好,因她不是做生意,而是趕客。

唔好食又要受氣,大家唔好再幫襯,除非你犯賤,喜歡俾人罵!

2023-05-27
1 分鐘 (外賣自取)