運作有條理,無漏單,tick 咗咩就嚟咩. 無多無少。 雖然忙,侍應都跟得好好,又肯換碟, 有禮。 成日覺得放題啲刺身一定唔新鮮,呢度啲Sashimi 鮮甜無雪味,size 細細,其實几好,可以試多啲唔同食物。 Sushi 都係細細粒, 海胆軍艦最好食架,無苦味。 蜜瓜火腿有啲怪喎。 燒毛茄好鬼辣,燒牛舌同燒蝦好juicy,呢几樣都有encore. 羊架好巨型厚肉。負責燒物個位師傅好西利,火喉恰到好處。 焗帶子 個汁有啲膩,但點都要食炸鮮奶有兒時回憶啊青口係laksa 味, 蕃薯好甜,但燒得太乾身。 炒牛肉粒同炒蚌又係必食。 連蘆筍都咁嫩. 黑松露帶子沙律用泰式甜辣醬, er... 我覺得唔夾,呢度有某啲食物都係黑松露配搭甜辣汁,帶子咁鮮甜,有啲浪費。 呢個蕃茄凍湯好似平時煮意粉個汁喎,飲唔落。甜品飲品都有好多選擇。 cream brulee好滑. 雪糕就只可以食一杯啦,但放題都可以食到新口味, 奶茶味,同朱古力三重奏。
成日覺得放題刺身一定唔新鮮,呢度啲Sashimi 鮮甜無雪味,size 細細,其實几好,可以試多啲唔同食物。
焗帶子 個汁有啲膩,但點都要食
炸鮮奶有兒時回憶啊
青口係laksa 味, 蕃薯好甜,但燒得太乾身。
炒牛肉粒同炒蚌又係必食。 連蘆筍都咁嫩.
呢個蕃茄凍湯好似平時煮意粉個汁喎,飲唔落。
甜品飲品都有好多選擇。 cream brulee好滑.

10 分鐘 (堂食)