今次食這間中菜都幾有水準, 味道唔錯之餘菜式和擺盤仲好有創意👍🍯蜂蜜柚子脆蝦球🍤大大隻新鮮的脆蝦球都沾滿了柚子醬, 甜甜酸酸的味道引起了食慾, 在夏天時候食特別覺得開胃😎冰鎮鮮🍍咕嚕肉冰鎮咕嚕肉先講擺盤真係夠哂特出,🍍旁邊舖滿乾冰所以食物遞上時充滿仙氣🤭除此之外仲有原個🍍的外殼, 入面放了冰所以食咕嚕肉的時候會有冰🔥的感覺,外層雖然冷冰冰,但保持到脆皮的口感, 內層肉質暖笠笠仲鎖得住肉汁, 真心堅!🐟招牌酸菜滑魚片真心推介這道菜, 招牌菜果然唔係浪得虛名宮廷式設計的爐具盛載住足料的酸菜魚😋配料當中有粉皮,酸菜,木耳,娃娃菜, 菇菌等等......魚肉質鮮甜嫩滑👍本人幾欣賞佢湯底因為夠酸, 加上湯底面上仲有菊花瓣作點綴真係靚得黎又好味🤩🗿石鍋鮑魚雞粒炒飯🍚足料有水準的炒飯配料多不在話下, 當中有鮑魚,蝦,雞粒,豆, 粟米等等...... 炒到粒粒分明味道適中份量又多不錯之選👍金銀蒜銀魚蒸蛙蛙菜每塊蛙蛙菜都吸哂湯汁, 食落好清新好甜可以解膩之餘又有營養價值, 聞落去仲好香炸蒜的氣味😬名館荀尖蝦餃皇蝦餃皮唔算好厚內餡仲好足味道適合男女老幼😗鮮蝦韭菜煎薄罉🍕罉薄厚度適中配料挺多, 美中不足是味

🍯蜂蜜柚子脆蝦球🍤

冰鎮鮮🍍咕嚕肉

🐟招牌酸菜滑魚片

🗿石鍋鮑魚雞粒炒飯🍚

金銀蒜銀魚蒸蛙蛙菜

名館荀尖蝦餃皇
蝦餃皮唔算好厚內餡仲好足味道適合男女老幼😗

鮮蝦韭菜煎薄罉🍕
罉薄厚度適中配料挺多, 美中不足是味道偏淡了一點和配料分佈不太平均, 不過值得一讚係份量大少適中😉

🐔芝麻醬雞絲粉皮
作開胃前菜來說真心不錯之選👍 頂層滿舖花生粒同芝麻醬, 除此之外小編仲食到少許芥辣的味道所以食落好消暑開胃🤪

🐷名館厚切叉燒皇
招牌菜之一果然名不虛全, 每嚿叉燒都切到大大嚿仲要形狀都近乎一致, 每啖仲食到好濃的🍯味肉質仲要係半肥瘦, 真係越良越想食👍

🀄十三么
相信大家都好想玩麻雀時食到十三么🤩本人當然都唔例外, 今次介紹的甜品可以滿足到大家的願望😎因為真係人人都可以食到十三么, 仲可以食(贏)埋美金走🤑
這款甜品其實是椰汁糕來, 味道食落有香濃的椰汁味唔太甜味道剛剛好。 而麻雀面上的字同美金是糯米紙整的, 味道淡淡的口感幾得意😆