2017-08-29
今晚同Fd食個Farewell Dinner , 就揀左呢間餐廳,貪佢近地鐵站,環境唔太嘈夠moody, 最啱把酒談心。今日試左佢spicy clam, 辣辣地又唔會蓋過蜆鮮味,同埋幾開胃,唔太食到辣的我都可以接受!我地個主菜叫左Ibrico pork chop 同埋Cobia Fish , 意想不到有驚喜!個Pork chop 出面烤得好香脆,但係入面仲好Juicy,仲好軟熟 !!!!!!!! 唔覺唔覺就好快食完呢個pork chop , 實在好好味啦,值得推介! 食完咁肉肉的豬扒,再食埋個Cobia Fish就Perfect! 個魚食落去唔會滯,個皮燒得好脆口,個肉身都可以keep住咁滑,配埋個白酒, 一流!