2025-07-12
坐得舒服食物有質素!呢間風格行木系風,環境好舒適寫意+ chill,有種放鬆嘅感覺~柚子蜜烤春雞·烤薯 $198
春雞烤得外皮香脆,內裡嫩滑多汁,肉質唔嚡!柚子蜜酸甜開胃,有個類似蘑菇醬嘅汁都幾match雞肉,度可中和咗雞肉嘅膩感。烤薯大大嚿,有口感,好岩我口味🫰蜜汁意大利粉·巴馬臣芝士·炸魷魚·南瓜 $158
連唔食墨魚嘅男朋友都大讚👍🏻 意大利粉煮得彈牙,掛汁又充滿墨魚汁同蒜嘅香味,惹味!芝士香濃但唔會太膩;炸魷魚外脆內嫩;南瓜炸/煎過帶甜味,唔油,口感一流🫰Iced Matcha Latte $48
抹茶味濃郁唔苦,牛奶比例啱啱好,順滑又清新,果然飲品唔會差。Mixed Berry Fresh $68
清爽得黎雜莓(士多啤梨、藍莓、紅莓)唔會好酸,飲落好解渴。飲品裏面有啲水果粒,令口感更豐富👏😍結論🫰兩款order嘅食物都好味,上菜速度都快🫰環境Chill又靚,Iced Matcha Latte同Mixed Berry Fresh岩晒打卡!Openrice有coupon可以睇吓啱唔啱用~好味度:8.8/10
柚子蜜烤春雞·烤薯 $198 春雞烤得外皮香脆,內裡嫩滑多汁,肉質唔嚡!柚子蜜酸甜開胃,有個類似蘑菇醬嘅汁都幾match雞肉,度可中和咗雞肉嘅膩感。烤薯大大嚿,有口感,好岩我口味🫰
蜜汁意大利粉·巴馬臣芝士·炸魷魚·南瓜 $158 連唔食墨魚嘅男朋友都大讚👍🏻 意大利粉煮得彈牙,掛汁又充滿墨魚汁同蒜嘅香味,惹味!芝士香濃但唔會太膩;炸魷魚外脆內嫩;南瓜炸/煎過帶甜味,唔油,口感一流🫰
Iced Matcha Latte $48 抹茶味濃郁唔苦,牛奶比例啱啱好,順滑又清新,果然飲品唔會差。
Mixed Berry Fresh $68 清爽得黎雜莓(士多啤梨、藍莓、紅莓)唔會好酸,飲落好解渴。飲品裏面有啲水果粒,令口感更豐富👏😍
結論
🫰兩款order嘅食物都好味,上菜速度都快
Openrice有coupon可以睇吓啱唔啱用~
好味度:8.8/10