2023-10-19
去左觀塘裕民坊呢間INN,就咁見到裝修已經好吸引,好岩打卡影相都夠開心了,估唔到d野食都好好食!難怪都有不少食客👍😊中午過去, 都有d打工仔約左去呢度食飯,不過都不用等位,而且店員服務好好,做事快速而且有禮,環境好就不用說了,加左好多花同吊燈點綴,好有宮廷感,好靚啊。我同朋友點左2個lunch set, 分別係 牛肝菌豬肋肉意大利飯同 煎焗厚切豬肉眼配芥末籽忌廉汁!包左餐湯同飲品,先講個意大利飯,好好味啊,意大利飯creamy又夠菌香味,軟硬適中,而家最喜歡佢豬肋肉啖啖肉,去左骨真係超正,面上加了芝士,更加豐富!豬肉眼都好正啊,雖然真係厚切同係豬嚟,不過一d都吾un,仲有瓜同薯蓉做配菜,真係好飽啊。餐湯是 忌廉南瓜湯, 香滑美味。最後點左個蜜瓜雪花冰,岩晒而家咁熱天氣食了,好好味,好大份,我覺得可以3至4人食都可以,水果香甜新鮮,雪花牛奶香加埋煉奶又好夾好甜,好清新又唔漏,正啊。整體全部都好好,好喜歡嘅餐廳。
整體全部都好好,好喜歡嘅餐廳。