2007-12-13
我同我d朋友平時放學都會去EXP食Tea,因為果度d野係幾好味,但係前幾日穿鼻環果個reception搞到我同朋友都食我好唔開心話說我個朋友早到左,之後去左EXP度先,其實我地不嬲坐邊都其實冇乜問題,但最少唔好坐高檯,因為我地都係著裙,咁樣好唔方便,所以我朋友都request個recept叫佢唔好帶去高檯果邊,但係個recept竟就好似好唔滿意我地揀位咁樣,態度勁差咁寸我個朋友之後到我同另一個朋友到左,我問呢個recept:我已經有一位朋友到左,想問佢坐邊. 跟住個recept竟然同我講:"你自己入去搵啦!" 我同我個朋友都呆左,其實果陣時係下午茶時間,數埋數埋都係得十檯到,身為reception唔知都算,都冇可能咁惡咁叫我地自己入去搵位..是日食下午茶食得好唔開心,雖然同經理反映左,但係我覺得佢地冇心反省一下reception應有的態度