(非會員)
今日見得閑就不如一家人上R66去食lunch buffet,以前都有去食過都ok咁話,so一早book左window side,去到果時11:50 點知門口o個個waiter話:我地12點先開始,你地12點再黎。我地say話可唔可以企門口等,點知佢話:我地門口都要清潔,你地落返去拉哇,十足十趕人走o咁仲要個經理企係個waiter格黎都冇出聲what a good service! 最後佢再三趕我地之下唯有落去等= =點知3分鐘之後我上去佢又比我入la wook到12點入場始終個景真係good! but其他野就...先講食物我自認對食物要求唔高but 佢d野食真係唔得:凍肉:有d怪味仲有人夾左又放落其他凍肉度無眼睇..炸蝦:炸粉超多仲要好多都淋左ge炒飯:超鹹焗seafood:都係超鹹青口:又有怪味一d都唔新鮮綠茶紅豆慕士cake:第一次d綠茶粉超苦佢可能發現左之後換左個but得返個甜字= =芝士cake:昆人ge,1dd芝士都冇仲話係cheese cake今次連泡芙都冇= =雪糕仲係雀巢而且仲要冇refill到d人ge問題la 係果度去就預左要同人搶野食= = 係度ge10個有6-7個
凍肉:有d怪味仲有人夾左又放落其他凍肉度無眼睇..
炸蝦:炸粉超多仲要好多都淋左ge
炒飯:超鹹
焗seafood:都係超鹹
青口:又有怪味一d都唔新鮮
今次連泡芙都冇= =雪糕仲係雀巢而且仲要冇refill
到d人ge問題la 係果度去就預左要同人搶野食= = 係度ge10個有6-7個講普通話,食相就更加...又跑又搶好似沒食過buffet咁= =個個都裝到果碟滿到成坐山咁o高仲將d魚生青口就咁放上d炒飯唉
d衛生都差d d刀叉同碟都有上手d污垢
仲有個waiter叫我地賣單果時我屋企人弟左張卡比我,但個waiter(原本企係我隔離)居然仲快過我咁(搶)左張卡走左= =呢d係what service?如果service有0分我會比佢0分
總之我唔會再去呢度食野ge la。睇景可以上山頂睇又平又唔使受氣免費都唔黎Black list No.1