2018-03-08 368 瀏覽
本人好少刻意寫食評, 但今次真太激氣見好多人讚呢間好 時間又咁啱我地4 30pm 就可以開始 問過其他一般要5 30後先有放題 咁咪試下啦.. 開始時先點左幾件刺身同幾件壽司 刺身唔新鮮 好乾水咁樣都算 照食.. 壽司飯係硬 咁唯有食左面頭d刺身算 舊飯真係唔想食 免浪費quota 叫左個冬蔭功就好似紅咖哩粉開水加幾件蟹柳同金菇 完全同相係两回事 其他熟食食物都唔見得好 只食左少量無再重點 點知過左一陣有個帶眼鏡男侍應來收碟時 問我d 壽司飯有咩問題? 如果無問題 你地唔好再叫 我地全部都係手握壽司 唔好浪費食物 跟住就收走左 當時我來不及反應反駁佢 我諗住唔啱食都係幾件 我無諗住投訴或反映影響廚房啦 但越諗越嬲 有咩可能咁嘅態度同客講野 我只係無食果幾件硬飯 亦無再重點 我錢無比少架 咩態度呀 唔啱食就唔好叫喎 咁咪駛指意我同其他朋友會再來幫襯 亦希望唔好有其他人有同一遭遇 中伏
本人好少刻意寫食評, 但今次真太激氣