2023-06-23 354 瀏覽
一行4人坐最入既卡位,舉手舉左5分鐘都冇人理,眼見樓面行緊4、5個 唔知佢地玩乜野。好耐之後有個藍色恤衫 類似大位過嚟落單,睇咗佢名牌副經理T字頭,一開頭佢部機可能開唔到就轉左手寫落單,叫左4個餐跟野飲2個小食,其實得好小野唔明點解身為大位可以落得錯單,落完單之後覆單係基本啦,點解大位可以唔識?落完單又急住走懶有型!叫豬大腸黎左台灣腸!出餐算幾快既,我叫黑椒薯仔牛柳煲但係嚟到嘅就係牛肉片!之後我再睇吓張單啊副經理係冇落錯呢樣嘢嘅,你哋咁大間公司牛柳轉牛肉片慳得幾多錢?完全係欺騙消費者!就係慳果幾蚊以後永遠都唔會幫襯呢間垃圾!不過有嗰句講嗰句個蕃茄湯底係幾好飲,除咗呢樣應該冇任何優點。

2023-06-23