2006-05-09 10 瀏覽
上星期日同媽咪去呢度食自助餐,食物一次比一次好,式亦都比以前多,最鍾意係雪耳蛋花糖水(因為我鍾意食糖水嘛!)之不過今次D侍應服務就冇以前咁好啦!第一,黑面神侍應。果個侍應唔坐上神檯扮關帝簡直浪費人才,次次離親收碟,面色黑到好似我地一家人殺左佢全家咁,大佬,我離食野姐,唔洗咁下話。第二,唔識添水。因為係韓燒加火鍋,有時真係要麻煩侍應小姐們幫下手添水(會煲乾架嘛),但行到埋離望望,見D水煲到所餘無幾都唔識做既,要叫先識,係唔醒定係乜呀!第三,提早埋單。講明先,叫埋單果個唔係我地,而係班侍應,佢一早同我地講,如果有人等位既話,我地就只可以食兩小時,如果冇人等,就可以坐耐D,OK,你話點咪點囉,後來個侍應同我地講,而家開始有人等位啦,你地可以坐到7點50分(佢同我地講呢番話時正值7點15分),過冇耐,我地聽到:「多謝343元呀!」哇,驚死我地坐過時咩,咁早離收錢,埋單又咁落力,其他又唔見做得咁好,結果我一蚊貼士都唔比,佢塊面更黑,黑咪黑,驚你呀?唉~~呢間野如果唔算D 侍應在內,在新界區質數都算係咁既。

之不過今次D侍應服務就冇以前咁好啦!

唉~~呢間野如果唔算D 侍應在內,在新界區質數都算係咁既。