2021-05-23
喺網上睇到好多食評,諗住去試吓!點知完全中晒伏!OpenRice訂咗枱去食飯,去到門口企左兩個服務員喺度,但係唔係招呼你入去,兩個服務員淨係望住部電腦。你眼望我眼,叫都唔睬你!要自己行入去舖頭話訂咗枱,跟住先至得閒幫你安排!前後都擾攘左幾分鐘!混亂不堪!Ok. 終於坐低咗,想叫嘢食都唔係咁容易,又係要攪一輪先埋嚟同你寫單。個個喺度扮忙碌,其實心照啦!因為第一次嚟,諗住慢慢叫,先叫咗三樣嘢食!雞翼串燒,牛脷串燒,同埋雜錦壽司拼盤。雞翼真係大開眼界,牙籤咁細隻雞翼,真係第一次食到!仲要浸雪藏味厲害都好緊要!牛脷都係差唔多,嗰d雪味真係頂唔蒲!跟住一直等個壽司拼盤,等咗半個鐘頭,第一次同個侍應反映叫佢幫我睇睇佢話差唔多ok等多陣! 點知再等多15分鐘,跟住見唔對路!再問佢搞掂未! 都係未得,根本完全冇跟過,亦都冇人做呢盤壽司!全程老點人!咁嘅服務同食物質素,想叫人再嚟都幾難!以後都唔敢再相信呢度嘅食評.🤬🤬🤬🤬
牛脷都係差唔多,嗰d雪味真係頂唔蒲!
咁嘅服務同食物質素,想叫人再嚟都幾難!
以後都唔敢再相信呢度嘅食評.
🤬🤬🤬🤬