2018-11-12
以前鍾意幫襯馬鞍山pizza hut,因為經理同 其他staff都好有禮貌,好friendly, 但係近年幫襯,服務已大不如前。最近兩次食下午茶,原本想order 朱古力waffle, 點知兩次都話唔夠材料,無得供應,只可叫士多啤梨waffle, 幾個月之前已經因為無材料而無得供應,幾個月之後都仲係咁,無解決過,如果真係唔想供應呢款食物,就直接改左個餐牌算啦!個士多啤梨waffle上到枱,我都嚇一嚇,d士多啤梨多到呢,成個waffle上面,夾埋只係得半粒士多啤梨!另外仲有4粒blueberries同一球雪糕囉。我expect waffle係熱既,點知係凍既,非常失望!呢個waffle 以$62既價錢,絕對唔值! 下次我都係去返馬鞍山廣場既beans, 人地下午茶既雪糕吐司,精緻好多,服務又好好多,飲品選擇又多,價錢都係50幾蚊咋!我決定左,以後唔會再去新港城pizza hut了, 無下次了。
呢個waffle 以$62既價錢,絕對唔值!