2021-12-07 34 瀏覽
坐落於荃灣工廈區嘅特色咖啡店Coti 深深被店內裝潢所吸引,充滿歐陸風情,簡潔白色主調再配上灰藍飾櫃,門口擺放嘅聖誕樹同掛飾,真係好有聖誕氣氛,即時尋回昔日歐洲旅行的畫面,絕對係我杯茶🥰 忌廉汁煙三文魚意粉 $78即煮熱辣辣上碟好新鮮,餐具又夠精緻,厚厚嘅煙三文魚意粉再鋪滿芝士粉同香草,忌廉汁好creamy,而且粘稠度剛剛好,唔會一舊舊又唔會太稀,意粉夠煙韌又大碟,兩個人可以Share食都幾夠飽,唯一就係煙三文魚咸咗啲啲,相信食開濃味嘅朋友應該好鍾意❤️紅豆鮮奶 $42大粒紅豆煮得夠晒腍身,鮮奶打出嚟嘅奶泡又香又滑慢煮無激素雞胸雜菜沙律 $72可選兩款醬汁 黑醋/胡麻醬,雞胸煎到脆脆地嘅口感,胸肉夠味又juice,沙律有車厘茄仲加咗啲藜麥,好味健康又有益,夠晒light泡沫咖啡 $38最期待杯泡沫咖啡,細滑嘅香濃奶泡,灰藍咖啡杯配上精美拉花 ,飲落去質感夠豐盈,嚟多杯唔該😋呢間咖啡店推薦大家可以一試,價錢合理,款式算多元化,唔係淨得啲牛角包或者批咁簡單,主食都好用心製作,而且姐姐們仲好細心同友善,我有時食嘢都會考慮埋店員服務,呢間真係一流👍🏻

坐落於荃灣工廈區嘅特色咖啡店Coti

忌廉汁煙三文魚意粉 $78

紅豆鮮奶 $42
大粒紅豆煮得夠晒腍身,鮮奶打出嚟嘅奶泡又香又滑

慢煮無激素雞胸雜菜沙律 $72

泡沫咖啡 $38