星期日晚黎呢度同阿媽慶祝生日, 因為佢聽同事話呢度幾好, 所以提議黎呢度. 當初打電話黎預約, 個staff竟然話只分三個時段, 分別係五點半, 七點同八點半, 同埋要限時食, 訂七點的話食到八點半就要走. 我地五個人叫佐十樣野, 分別係兩籠小籠包, 蒸銀絲卷, 紅油抄手, 松鼠桂魚, 土多啤梨骨, 西蘭花帶子, 蟹皇撈粉皮, 回窩肉, 一個特價既紅燒翅同埋佛跳牆.D野都算幾好食, 至少我覺得好過附近果間金滬庭. 不過就落漏單, 明明叫佐紅油抄手, 佢明明都覆佐一次單, 但都係落漏, 不過大家食到一半都覺得飽飽地, 所以落漏佐都由得佢. 個蟹皇撈粉皮明明落佐單, 但係等佐成個鐘都未黎, 叫佢check又唔知有無check到, 後尾都費事等就叫佢cut單, 點知埋單check下條數發覺佢又計埋落去都無cut到, 好彩我地check下單啫!