2019-08-16 90 瀏覽
相約朋友到達朗豪坊Lab 10 , 網上預約6:30, 提前一日confirm booking ! 第一個電話☎️接觸沒有提及限時90 分鐘! 到場後因人沒齊(欠一人) 職員話限時90分鐘,你地齊人先入座啦!入座後, 點餐 招牌和牛7 部位拼盤,豬五花腩,韓牛肋排,厚切牛舌,炸雞,韓式年糕炸雞, 啤酒,特飲。 十分鐘後炸雞年糕飲品也到了。 職員也為我們開爐了, 等又再等,等⋯⋯⋯等, 半小時多,忍不住向職員查詢, 職員回答廚房出單部機有問題,唔知有order (但炸雞年糕又會出來)等等等等! 我們問職員得90分鐘,會不會唔夠時間呀!職員一笑回答了! 入座到上菜足足五十分鐘, 肉食到了, 沒理會了燒,燒燒燒⋯ 7:46 一名年長架眼鏡的男服務生把我們的的賬單放枱上說:「埋單」, 我們驚訝的回答:「未食完喎,冇叫埋單」他便說90分鐘用餐時間! 吓!唔可以再叫食物嗎?大家對望了十秒左右! 男服務生說「你係咪叫吖」他便走開了。 太過分了! 裝修, 食物價錢(可能我食慣平野啦)都算中價! 千幾蚊埋單接受咁既服務! 食品就算有幾好都補唔返!