之前已經去過好多次,今次同媽媽2個人去食晚餐,入面都好full 下,唯有去一張4人枱搭枱,繁忙時間搭枱真係無乜所謂,但埋邊坐媽媽隔離個阿嬸攞個袋頂住媽媽,又張餐牌同放餐牌既架丶調味料等推哂個黎,媽媽其實實質得番張枱既7成位坐,已經一肚氣,跟手見有卡位有人走,於是想調過去,阿金毛哥哥(侍應之一)就話晚間卡位唔比2人坐,但環顧附近幾枱卡位,3張有2張都係坐2人,而且店外是無人等枱,唔比轉位焗我地坐番原位,同佢解釋唔聽之餘態度又差,我覺得真係揀人黎‘恰’,我明白繁忙時間盡量都要搭枱,亦都接受搭枱,但咁樣雙重標準,揀人黎‘恰’,真係令人不爽,於是當機立斷離開唔幫襯,即係D野幾好食都好,咁既服務態度,真係接受唔到,如果你裝修得好,但服務態度仲衰過大排檔,咁真係金玉其外⋯,Review番呢間餐廳大部份comments都係有關服務和員工態度,希望餐廳好好撿討~